Zoek
Lei
Dutch
Alle categorieën
  Menu Close

  Theragun Relief Navy - Massageapparaat

  Wetenschappelijk onderbouwde massagetherapie en kalmerende ademhaling voor de gezondheid van geest en lichaam – FDA geregistreerd
  Artikelnummer voorraad referentie: FIT306228
  741,00 RON
  i h

  Wetenschappelijk onderbouwde massagetherapie en kalmerende ademhaling voor de gezondheid van geest en lichaam – FDA geregistreerd

  Beschrijving:

  Voel je de hele dag beter met Theragun Relief, jouw percussieve massageapparaat voor dagelijks comfort. Comfortabel en lichtgewicht, het maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen percussieve massagetherapie om snel en effectief verlichting te bieden tegen dagelijkse pijnen, spanning en stijfheid.

  De gepatenteerde driehoekige handgreep helpt bij het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen, en de drie gespecialiseerde opzetstukken helpen bij het behandelen van grote spieren en gevoelige gebieden.

  Wetenschappelijk onderbouwde voordelen:

  • Verlicht pijn
  • Vermindert spierspanning
  • Verlicht stijfheid

  Productkenmerken:

  Snelle en effectieve massagetherapie voor dagelijkse verlichting. Theragun Relief integreert de meest comfortabele percussieve massagetherapie met drie unieke opzetstukken, ontworpen om verschillende soorten spierpijn aan te pakken, van pijn en spanning tot knopen. De stille motor biedt een comfortabele massage-ervaring zonder overmatig geluid.

  Comfortabele percussieve massagetherapie van 10 mm. Theragun Relief maakt gebruik van een comfortabele percussieve massagetherapie van 10 mm die de bloedsomloop stimuleert om dagelijkse pijnen effectief te verlichten. Ontworpen om een ultra-comfortabele massage-ervaring te bieden, is het perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een zachte, rustgevende massage.

  Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Met slechts één knop biedt Theragun Relief het eenvoudigste ontwerp tot nu toe.

  Gepatenteerde driehoekige handgreep om meer lichaamsgebieden te bereiken. Theragun Relief is voorzien van onze gepatenteerde, gebruiksvriendelijke driehoekige handgreep, zodat je comfortabel elk deel van je lichaam kunt bereiken zonder de hulp van een andere persoon.

  Drie wetenschappelijk ontworpen opzetstukken om verschillende lichaamsgebieden te behandelen. Theragun Relief bevat drie unieke opzetstukken, ontworpen om verschillende soorten spierpijn aan te pakken:

  • Standard Ball (Standaardbal) – Massage van het hele lichaam om spanning te verminderen.
  • Dampner (Demper) – Vermindert pijn in delicate of gevoelige gebieden.
  • Thumb (Duim) – Onderste rug en triggerpoints om pijnlijke knopen te verlichten.

  Het pakket bevat:

  • Theragun Relief apparaat
  • Drie massagekoppen: Standaardbal, Demper, Duim
  • USB-C oplaadkabel
  0.0 0
  Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
  *
  *
  • Slecht
  • Uitstekend
  *
  *
  *